Francuske gaćice

Set od 3 maxi gaćice s čipkom za starije osobe

Dame, vrijeme je da nadogradite svoje donje rublje ovim kompletom od 3 maksi gaćice s detaljima od čipke. Osmišljene posebno za starije žene, ove gaćice izrađene su od meke pamučne tkanine koja je nježna prema vašoj koži. Elastični struk i donji dio osiguravaju udobno prianjanje koje ostaje na mjestu cijeli dan. Međunožje je dodatno podstavljeno pamukom za veću higijenu i svježinu.

Cijena u trenutku pregleda: 27,34 €

Pazite li na svoje donje rublje i posvećujete li dovoljno pozornosti njegovom odabiru? Dobro vam ide, jer kvaliteta i elegancija igraju vrlo važnu ulogu u donjem rublju. Nudimo vam francuske gaćice čiji je naziv pomalo zbunjujući. Zapravo, radi se o gaćicama koje dolaze iz Engleske. Englezi su ih nazvali “French” jer su se prvi put pojavile u Francuskoj. Francuske gaćice neće ostaviti hladnog niti jednog muškarca i pružit će vam maksimalnu udobnost.

Za francuske gaćice je karakteristično da su izrađene od vrlo mekanih i ugodnih materijala koji su lijepi za nošenje. Omogućuju svojim vlasnicima slobodno i udobno kretanje, nigdje se ne guraju i ne dave. Donji dio ovih gaćica obično je labav i otkopčan. Malo tko može odoljeti lijepim i zavodljivim gaćicama. Uz to, tu su i simpatične čipke, mašnice i ostali ukrasi koji cijelom modelu daju dašak romantike. Odaberite između mnogih varijacija boja prema svom ukusu. Ukratko, u francuske gaćice ćete se zaljubiti na prvi pogled.