Svadbene gaćice

Bijeli udobni pamučni brazilke s čipkom

Dame i gospodo, dođite ovamo! Predstavljam vam jedne i jedine, apsolutno spektakularne – bijele udobne pamučne gaćice s čipkom! Ili, kako to volimo zvati u našoj industriji, gaćice brazilske Donne. Da, ovo nije obično donje rublje. To je komadić raja dizajniran za one koji se klanjaju pred oltarom apsolutne udobnosti. Izrađene od božanske mješavine pamuka i modala, ove brazilske gaćice toliko su udobne da zaslužuju upozorenje.

Cijena u trenutku pregleda: 7,79 €

Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih dana u životu svake žene. Odabir najave, vjenčanice, domjenaka, prstenja, fotografa, vjenčanog benda, svakoj od ovih aktivnosti sigurno će svatko od vas posvetiti dužnu pažnju. Naravno, ništa manji interes ne treba posvetiti ni pravilnom odabiru donjeg rublja, pa tako ni vjenčanih gaćica. Snježno bijele vjenčane gaćice i dalje su najtipičnije, ali mnoge žene na kraju ipak izaberu drugu boju, iako većina ostaje pri svijetlim nijansama, a samo se one najhrabrije odlučuju za hrabre boje.

Najpopularnije su čipkaste vjenčanice klasičnog kroja ili brazilke ili tange. Buduće mladenke s problematičnijom figurom mogu se odlučiti za tange za mršavljenje. Na vama je samo da se inspirirate, u našem časopisu pronaći ćete recenzije mnoštva gaćica za vjenčanje među kojima će se svatko od vas sigurno odlučiti kako biste vi i vaša buduća mladenka bili zadovoljni.