Svadbene gaćice

Jednobojne gaćice udobnog i modernog kroja

Bešavne gaćice 00090 Brubeck izrađene su od kvalitetnog materijala. Gaćice u jednoj boji i glatkog dizajna vrlo su udobne. Bešavno donje rublje namijenjeno prvenstveno sportskim aktivnostima.

Cijena u trenutku pregleda: 12,82 €

Gaćice visokog struka s efektom stezanja i ukrasnom čipkom

Trebate obući maturalnu haljinu? Kako uživati u društvu u lijepoj odjeći, a da ne morate uvlačiti trbuh? Tražite li odgovarajuće usko donje rublje? Onda vam se sviđa ovaj model gaćica za mršavljenje. Gaćice za mršavljenje s čipkom dokaz su da i usko donje rublje može biti privlačno. Nema ništa bolje od praktičnih modela u kojima ćete se osjećati ugodno, udobno, privlačno, a ne postoji rješenje za vašu figuru, uvlačenje trbuha i sl.

Cijena u trenutku pregleda: 28,26 €

Moderne ženske pamučne tange u prigodnom pakiranju od 5 komada

Ženske tange s uzorkom u praktičnom pakiranju od 5 komada ugodne su uz tijelo i nježne prema koži zahvaljujući materijalu. prikladni su za svakodnevno nošenje. Savršen izbor za uže ili prozirnije kombinacije.

Cijena u trenutku pregleda: 9,07 €

Bijeli udobni pamučni brazilke s čipkom

Dame i gospodo, dođite ovamo! Predstavljam vam jedne i jedine, apsolutno spektakularne – bijele udobne pamučne gaćice s čipkom! Ili, kako to volimo zvati u našoj industriji, gaćice brazilske Donne. Da, ovo nije obično donje rublje. To je komadić raja dizajniran za one koji se klanjaju pred oltarom apsolutne udobnosti. Izrađene od božanske mješavine pamuka i modala, ove brazilske gaćice toliko su udobne da zaslužuju upozorenje.

Cijena u trenutku pregleda: 7,79 €

Dan vjenčanja jedan je od najvažnijih dana u životu svake žene. Odabir najave, vjenčanice, domjenaka, prstenja, fotografa, vjenčanog benda, svakoj od ovih aktivnosti sigurno će svatko od vas posvetiti dužnu pažnju. Naravno, ništa manji interes ne treba posvetiti ni pravilnom odabiru donjeg rublja, pa tako ni vjenčanih gaćica. Snježno bijele vjenčane gaćice i dalje su najtipičnije, ali mnoge žene na kraju ipak izaberu drugu boju, iako većina ostaje pri svijetlim nijansama, a samo se one najhrabrije odlučuju za hrabre boje.

Najpopularnije su čipkaste vjenčanice klasičnog kroja ili brazilke ili tange. Buduće mladenke s problematičnijom figurom mogu se odlučiti za tange za mršavljenje. Na vama je samo da se inspirirate, u našem časopisu pronaći ćete recenzije mnoštva gaćica za vjenčanje među kojima će se svatko od vas sigurno odlučiti kako biste vi i vaša buduća mladenka bili zadovoljni.