Bešavne gaćice

Jednobojne gaćice udobnog i modernog kroja

Bešavne gaćice 00090 Brubeck izrađene su od kvalitetnog materijala. Gaćice u jednoj boji i glatkog dizajna vrlo su udobne. Bešavno donje rublje namijenjeno prvenstveno sportskim aktivnostima.

Cijena u trenutku pregleda: 12,82 €

Bešavne gaćice klasičnog kroja s umetkom od čipke

Klasične gaćice Celine I atraktivnog dizajna. Donji dio je podstavljen nježnom čipkom s bogatim ornamentima. U udobnom su kroju. Prikladno za svakodnevno nošenje.

Cijena u trenutku pregleda: 10,78 €

Jeftine obične pamučne brazilke Jadea Ariadne

Tražite li udobno i pristupačno donje rublje koje je glatko i bešavno ? Onda možemo hrabro preporučiti Jadea Ariadne brazilke! Grudnjaci su izrađeni od mješavine pamuka i modala, optimalna kombinacija za vaše zdravlje. i dizajniran je da bude gotovo nevidljiv ispod uske odjeće, što ga čini savršenim izborom za one koji žele postići elegantan i uglađen izgled.

Cijena u trenutku pregleda: 8,19 €

Ženske bešavne brazilke s prekrasnim cvjetnim motivom

Pogledajte izuzetnu ljepotu ženskih bešavnih brazilskih gaćica s prekrasnim cvjetnim motivom koji pleše po tkanini poput baleta rascvjetanih latica. Ovo nisu bilo kakve gaćice, one su božanstvene BEIGE STORY BRAZIL, ime koje šapuće priče o senzualnosti i eleganciji. Tajna njihovog šarma leži u besprijekornim rubovima, pažljivo izrađenim pomoću revolucionarne JULIMEX INVISIBLE LINE tehnologije. Ovaj inovativni dizajn osigurava besprijekornu siluetu koja će zavesti i najizbirljivije oči.

Cijena u trenutku pregleda: 10,78 €

Svijetlo plave i crne ženske sportske tange Adidas

Svijetloplavo-crne sportske tange iz Adidasa nezaobilazne su za svakog fitness entuzijasta. Bešavni dizajn osigurava udobno pristajanje, dok je meka površina nježna za kožu. Šivi u nijansi daju tangama dašak elegancije, čineći ih stiliziranim i funkcionalnim.

Cijena u trenutku pregleda: 29,90 €

Velika prednost bešavnih gaćica je to što su praktički nevidljive čak i ispod uske odjeće. Možete ih nositi, primjerice, ispod pripijenih haljina, suknji ili, primjerice, tajica, a nevidljivim šavovima koji nedostaju na donjem rublju možete postići efekt nevidljivog donjeg rublja. Danas se bešavne gaćice proizvode u mnoštvu kombinacija boja i krojeva. Dostupne su bešavne klasične, bokove, gaćice, brazilke pa čak i tange. Svaka djevojka i žena sigurno može izabrati iz asortimana bešavnih gaćica.