Zatezajuće gaćice

Ženske gaćice za kontrolu trbuščića Ysabel Mora Lallie

Ysabel Mora Lallie ženske gaćice za kontrolu trbuščića mijenjaju pravila igre za žene koje se žele osjećati samouvjereno i udobno u svojoj odjeći. Ove kompresijske gaćice visokog struka dizajnirane su za savršeno stanjivanje i učvršćivanje područja trbuha, dajući ženama željenu siluetu. Elastična silikonska traka osigurava da gaćice ostanu na mjestu, pa su prikladne i za veće veličine.

Cijena u trenutku pregleda: 31,99 €

Zatezajuće tange gaćice na trbuhu Eldar Vena

Ah, veličanstvo tanga gaćica Eldara Vene! Oni nisu samo obično donje rublje, oni su dokaz beskrajne moći mode i funkcionalnosti. Izrađene od najglađih mikrovlakana, Venine tange na navlačenje mogu učiniti više od pukog pokrivanja – one grle, glatke, oblikuju. Oni obično pretvaraju u nesvakidašnje. Precizno obuhvaćaju svaku konturu vašeg tijela, izglađujući svaku krivulju stručnom njegom.

Cijena u trenutku pregleda: 22,99 €

Zatezajuće gaćice za plus size s visokim strukom i luksuznim vezom

Uronite u svijet luksuza i udobnosti s kolekcijom Sienne iz Confidence Lingerie. Pažljivo dizajnirane za pune žene, ove gaćice na navlačenje visokog struka nude savršenu kombinaciju šik stila i apsolutne udobnosti. Raskošni vez daje gaćicama dašak elegancije i sofisticiranosti kojoj je teško odoljeti. Ove gaćice obećavaju laskavu siluetu zahvaljujući efektu ravnog trbuha. Prednja strana od mikrovlakana podstavljena tilom pruža učinak zatezanja koji naglašava vaše obline, a istovremeno nudi vrhunsku udobnost.

Gaćice s uzicom za punije

Uđite u svijet udobnosti i vitke figure uz ove gaćice na navlačenje s velikim gaćicama. Izrađene sa snažnim efektom povlačenja, ove gaćice savršene su za stvaranje željene vitke siluete koju ste oduvijek željeli. Bilo da se dotjerujete za posebnu priliku ili se samo želite osjećati samouvjereno svaki dan, ove gaćice bit će vaš pratilac. Jedan od karakterističnih elemenata ovih gaćica je dvostruka obrada u predjelu trbuha.

Cijena u trenutku pregleda: 13,69 €

Gaćice visokog struka s efektom stezanja i ukrasnom čipkom

Trebate obući maturalnu haljinu? Kako uživati u društvu u lijepoj odjeći, a da ne morate uvlačiti trbuh? Tražite li odgovarajuće usko donje rublje? Onda vam se sviđa ovaj model gaćica za mršavljenje. Gaćice za mršavljenje s čipkom dokaz su da i usko donje rublje može biti privlačno. Nema ništa bolje od praktičnih modela u kojima ćete se osjećati ugodno, udobno, privlačno, a ne postoji rješenje za vašu figuru, uvlačenje trbuha i sl.

Cijena u trenutku pregleda: 28,26 €

Jeftine crne gaćice visokog struka

Jeftine crne gaćice visokog struka pristupačno su, moderno i praktično rješenje za vašu svakodnevnu garderobu. Ove gaćice ne samo da pružaju pravu količinu potpore i pokrivanja, već i prekrasno naglašavaju vaše obline i daju vam figuru pješčanog sata kakvu ste oduvijek željeli. Izrađene od visokokvalitetnih i prozračnih materijala, u ovim gaćicama bit će vam ugodno tijekom cijelog dana.

Cijena u trenutku pregleda: 7,45 €

Zatezajuće gaćice visoki struk Ysabel Mora Lallie

Lallie kompresijske gaćice visokog struka Ysabel Mora pravo su rješenje za one koji traže učinak mršavljenja i učvršćivanja u području trbuha. Ove gaćice dizajnirane su tako da u potpunosti pokrivaju i podupiru struk, što ih čini prikladnima za žene punije građe. Visoki struk pomaže sakriti neželjene izbočine, dajući vam glatku i vitku siluetu.

Cijena u trenutku pregleda: 28,99 €

Visoke crne zatezajuće gaćice koje oblikuju trbuh, stražnjicu i bokove

Predstavljamo High Rise Black Briefs, savršeno rješenje za donje rublje dizajnirano da oblikuje vaš trbuščić, stražnjicu i bokove, a istovremeno osigurava udobnost i nevidljivost ispod vaše odjeće. Luksuz ovih ženskih gaćica visokog struka je neosporan; idealni su za one koji žele glatku, vitku siluetu bez kompromisa u stilu ili udobnosti.

Cijena u trenutku pregleda: 52,81 €