Gaćice Lovely Girl

Povoljne bijele ženske brazilke od ugodnog pamuka

Istražite ovu ponudu jeftinih bijelih brazilskih gaćica Lovelygirl od mekanog i udobnog pamuka. Gaćice nude savršenu kombinaciju udobnosti i stila s laskavim brazilskim krojem koji grli vaše obline na svim pravim mjestima. Bez obzira tražite li osnovni par bijelih gaćica uz omiljene traperice ili zabavan i koketni stil ispod svoje omiljene haljine, ove gaćice zasigurno će postati glavna stvar u vašoj ladici s donjim rubljem.

Cijena u trenutku pregleda: 4,37 €

Lovely Girl pod ovim simpatičnim imenom krije donje rublje talijanskog proizvođača. Brend se brine da odjeća ne bude samo lijepa za gledanje, već posebno udobna i neprimjetna ispod odjeće. Italija je središte mode, svaki proizvod je unikatan i dorađen do najsitnijeg detalja. Isto vrijedi i za donje rublje u čiju se kvalitetu možete 100% pouzdati. Pod ovim brendom možete pronaći gaćice svih mogućih boja i krojeva, a prevladavaju pamučne tangice, brazilke, klasične gaćice, bokove i gaćice visokog struka. Zaista će svaka žena pronaći nešto za sebe. Popularne su i takozvane kratko rezane gaćice.

Talijanski proizvođač donjeg rublja brine se da proizvodi budu što udobniji. Pamuk je materijal koji prevladava jer je izuzetno prozračan i lagan za nošenje. Kod donjeg rublja ne trebamo raditi ustupke, jer donje rublje nosimo direktno na koži i samim time smo u izravnom kontaktu. Rublje se ne smije gušiti ili gurati. LovelyGirl gaćice su upravo ono što ćete voljeti.