Zavodljive gaćice

Ženske jednobojne senzualne tange originalnog kroja

Ženske tange od prozirnog tila podstavljene su sitnim vezom. Model je na stražnjoj strani ukrašen prepoznatljivom cvjetnom čipkom. Unutarnji dio međunožja podstavljen je pamučnom tkaninom.

Cijena u trenutku pregleda: 8,28 €

Erotske tange u crvenom dizajnu ukrašene mašnom

Želite li ugoditi svojoj drugoj osobi? Želite li začiniti svoj partnerski život? Kako zavesti svog partnera? Kladite se na iznenađenje u seksi donjem rublju. U tom smjeru, u ovim seksi tangama možete potpuno računati na zajamčen uspjeh. Ženske erotske tange Rubines by Obsessive u grešno zavodljivoj crvenoj boji sigurna su oklada i garancija vašeg uspjeha. Efekt je pojačan profinjenim krojem.

Cijena u trenutku pregleda: 16,19 €

Vjerojatno vam ove gaćice neće biti od velike koristi za svakodnevno nošenje na posao, ali nijedna ih žena ne bi trebala imati u ladici s rubljem. Dobro će vam doći kada sa svojim partnerom želite uživati ​​u romantičnim trenucima. Jer upravo za te trenutke stvorene su erotske gaćice. Zavodljivost se postiže time što otkrivaju više od običnih gaćica, prozirne su, minimalističke ili samo pompozne i raskošne. Tomato erotske gaćice uljepšat će ugodne trenutke.