Klasične gaćice

Ženske pamučne gaćice sa slatkom slikom

Ženske pamučne gaćice u crvenoj boji oživljene su simpatičnim printom u obliku slike s prednje strane. Gaćice klasičnog kroja sa smanjenom linijom struka izrađene su od kvalitetnog i ugodnog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 4,91 €

Roze sportske gaćice za žene Guess

Dame, vrijeme je da odete u teretanu u ružičastoj boji s modernim i udobnim Guess sportskim hlačama. Ove gaćice pružaju potrebnu potporu i udobnost potrebnu tijekom svake tjelesne aktivnosti. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, izdržljive su i dugotrajne, što osigurava da ih možete nositi tijekom mnogo, mnogo treninga bez brige o trošenju i habanju.

Cijena u trenutku pregleda: 28,26 €

Set od 10 gaćica visokog struka od 100% elastičnog pamuka

Dame, pripremite se za još veću udobnost uz nove gaćice visokog struka od pamučnog žerseja s minimalnom količinom elastina. Ove gaćice su tu da vam pruže udobnost koju zaslužujete, a da vas istovremeno drže u stilu. Dizajn visokog struka pruža maksimalnu udobnost s učinkom oblikovanja koji će učiniti da se osjećate samopouzdano i elegantno cijeli dan.

Cijena u trenutku pregleda: 47,02 €

Jeftine pamučne sportske gaćice Bonprix set

Udobne, pristupačne, ali elegantne sportske gaćice? Pogledajte Bonprix kolekciju pamučnih sportskih gaćica. Ove gaćice osmišljene su kako bi vas rashladile i udobne čak i tijekom najintenzivnijih treninga. Pamučni materijal mekan je i prozračan, osiguravajući da tijekom vježbanja ostanete suhi i udobni. Osim praktičnih prednosti, ove sportske kratke hlače su i vizualno zanimljive, imaju profinjeni karirani print u crnoj, kariranoj crno-cijan ili plavoj boji.

Cijena u trenutku pregleda: 2,04 €

Klasične gaćice i dalje su popularna vrsta donjeg rublja. Klasičan kroj gaćica pristaje svakoj figuri. Ispod ovakvih gaćica krije se mnoštvo različitih krojeva pa će svaka žena sigurno odabrati neku od njih. Najuočljivija razlika u kroju klasičnih gaćica je u tome jesu li uz kukove ili imaju viši struk. Hip gaćice popularnije su kod mlađih djevojaka zbog svoje atraktivnosti, onih s višim strukom, zatim uglavnom kod starijih žena zbog udobnosti. Gaćice klasičnog kroja mnogo su prikladnije za svakodnevno nošenje od tangi, pokazuju mnoga istraživanja i medicinske analize.