Tanga gaćice

Jednobojne čipkaste tange u pakiranju od 2 komada

Ženske jednobojne čipkaste tange u praktičnom pakiranju od 2 komada izrađene su od kvalitetnog i ugodnog materijala. Paket sadrži tange u bež i crnoj boji.

Cijena u trenutku pregleda: 7,45 €

Ženske jednobojne senzualne tange originalnog kroja

Ženske tange od prozirnog tila podstavljene su sitnim vezom. Model je na stražnjoj strani ukrašen prepoznatljivom cvjetnom čipkom. Unutarnji dio međunožja podstavljen je pamučnom tkaninom.

Cijena u trenutku pregleda: 8,28 €

Erotske tange u crvenom dizajnu ukrašene mašnom

Želite li ugoditi svojoj drugoj osobi? Želite li začiniti svoj partnerski život? Kako zavesti svog partnera? Kladite se na iznenađenje u seksi donjem rublju. U tom smjeru, u ovim seksi tangama možete potpuno računati na zajamčen uspjeh. Ženske erotske tange Rubines by Obsessive u grešno zavodljivoj crvenoj boji sigurna su oklada i garancija vašeg uspjeha. Efekt je pojačan profinjenim krojem.

Cijena u trenutku pregleda: 16,19 €

Svijetlo plave i crne ženske sportske tange Adidas

Svijetloplavo-crne sportske tange iz Adidasa nezaobilazne su za svakog fitness entuzijasta. Bešavni dizajn osigurava udobno pristajanje, dok je meka površina nježna za kožu. Šivi u nijansi daju tangama dašak elegancije, čineći ih stiliziranim i funkcionalnim.

Cijena u trenutku pregleda: 29,90 €

Jeftine crne pamučne tange sa začepljenim strukom

Ove tange imaju elegantan i jednostavan dizajn, osnovnu crnu boju i laskavo stegnuti struk. Izrađene su od mekanog i prozračnog pamučnog materijala pa su savršene za svakodnevno nošenje i u njima ćete se osjećati ugodno cijeli dan. Zahvaljujući kroju tangi ne ostavljaju neugledne linije ispod odjeće.

Cijena u trenutku pregleda: 4,91 €

Crne tange profinjenog kroja s ukrasnom čipkom i mašnom

Isabellia tange profinjenog kroja izrađene su od kvalitetnog i ugodnog materijala. Klasične crne tange s prekrasnom čipkom sprijeda i suptilnim srebrnim ukrasom doprinose eleganciji. Razigrana mašnica iznad dna – poticaj za igru.

Cijena u trenutku pregleda: 16,19 €

Tange su već postale uobičajeni standard za svakodnevno žensko donje rublje. Zahvaljujući svojoj senzualnosti i nevidljivosti ispod uske odjeće, one su uobičajene gaćice za kojima poseže svaka moderna žena. To su ranije predrasude zbog nelagode i zdravstvenih problema. Proizvođači i dizajneri tangi danas na tržište stavljaju toliki broj gaćica tipa tange da ih praktički svatko može izabrati po svom ukusu, a mnoge od njih već sada donose udobnost i praktičnost važnu za svakodnevno nošenje.