Gaćice bokserice

Gaćice s uzicom za punije

Uđite u svijet udobnosti i vitke figure uz ove gaćice na navlačenje s velikim gaćicama. Izrađene sa snažnim efektom povlačenja, ove gaćice savršene su za stvaranje željene vitke siluete koju ste oduvijek željeli. Bilo da se dotjerujete za posebnu priliku ili se samo želite osjećati samouvjereno svaki dan, ove gaćice bit će vaš pratilac. Jedan od karakterističnih elemenata ovih gaćica je dvostruka obrada u predjelu trbuha.

Cijena u trenutku pregleda: 13,69 €

Jeftine ženske pamučne gaćice bokserice

Postoji širok izbor udobnih gaćica za svakodnevno nošenje ili za aktivnije korištenje. Posebno su popularne sportske ženske bokserice s gaćicama koje imaju prekrasan print koji će zasigurno privući pažnju. U tamnoplavom kašmirskom uzorku ili tamnoplavom s točkicama, ove gaćice su moderne i funkcionalne.

Cijena u trenutku pregleda: 4,12 €

Gaćice, koje se često nazivaju boksericama, uglavnom preferiraju sportske žene. Ali ne samo od njih. Zbog svoje udobnosti i jedinstvenog izgleda ovaj trendi kroj ženskog donjeg rublja stječe naklonost sve većeg broja uglavnom mlađih djevojaka. Osim udobnosti nošenja, gaćice bokserice šarmantne su i zahvaljujući tome što u potpunosti možete zaboraviti na neugodne i iritantne posjekotine te se riješiti neugodnih rubova i šavova ispod uske odjeće. Zahvaljujući činjenici da pristaju i ženama i djevojkama s nekoliko kilograma viška, bokserice dobivaju sve više obožavatelja.