Zatezajuće gaćice visoki struk Ysabel Mora Lallie

Zatezajuće gaćice visoki struk Ysabel Mora Lallie
Crne tajice s visokim strukom
Crne tajice s visokim strukom
Crne tajice s visokim strukom
Crne tajice s visokim strukom

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Seksi
Cijena
Ocjena: 7.2/10

Lallie kompresijske gaćice visokog struka Ysabel Mora pravo su rješenje za one koji traže učinak mršavljenja i učvršćivanja u području trbuha. Ove gaćice dizajnirane su tako da u potpunosti pokrivaju i podupiru struk, što ih čini prikladnima za žene punije građe. Visoki struk pomaže sakriti neželjene izbočine, dajući vam glatku i vitku siluetu.

Jedna od posebnosti ovih gaćica je silikonska traka s unutarnje strane struka. Ovaj remen osigurava da gaćice ostanu na mjestu bez klizanja ili skliznuća. Ovo je posebno korisno ako nosite usku odjeću jer eliminira svaki neželjeni crtež donjeg rublja.

Još jedna sjajna značajka Lallie High Waist Drawstring Briefs je antibakterijski završni sloj. Ovaj tretman pomaže da se osjećate svježe i čisto tijekom dana, čak i tijekom fizičkih aktivnosti ili vrućeg vremena. Gaćice također nude srednji stupanj mršavljenja zahvaljujući značajki mid control. To ih čini idealnima za one koji žele malo više potpore, a da se pritom ne osjećaju previše skučeno ili neudobno.

Sve u svemu, Ysabel Mora Lallie gaćice s uzicom visokog struka bit će izvrstan izbor za svakoga od vas koji tražite udobno i podupiruće donje rublje koje će vam pomoći da mršavite i zategnite područje trbuha.

Materijal

  • 86% pamuk, 14% elastin

Cijena u trenutku pregleda: 28,99 €

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Zatezajuće gaćice visoki struk Ysabel Mora Lallie.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

« Poprzedni Povoljne ženske brazilke set od 4 komada

Povoljne ženske brazilke set od 4 komada

» Następny Bijeli udobni pamučni brazilke s čipkom

Bijeli udobni pamučni brazilke s čipkom