Zatezajuće gaćice za plus size s visokim strukom i luksuznim vezom

Zatezajuće gaćice za plus size s visokim strukom i luksuznim vezom
Luksuzne gaćice na potezanje za kožu cijelog tijela
Luksuzne gaćice na potezanje za kožu cijelog tijela
Crne gaćice s visokim dizanjem s prozirnim izvezenim umetkom sa strane
Crne gaćice s visokim dizanjem s prozirnim izvezenim umetkom sa strane

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Seksi
Cijena
Ocjena: 7.6/10

Uronite u svijet luksuza i udobnosti s kolekcijom Sienne iz Confidence Lingerie. Pažljivo dizajnirane za pune žene, ove gaćice na navlačenje visokog struka nude savršenu kombinaciju šik stila i apsolutne udobnosti. Raskošni vez daje gaćicama dašak elegancije i sofisticiranosti kojoj je teško odoljeti.

Ove gaćice obećavaju laskavu siluetu zahvaljujući efektu ravnog trbuha. Prednja strana od mikrovlakana podstavljena tilom pruža učinak zatezanja koji naglašava vaše obline, a istovremeno nudi vrhunsku udobnost. Elastični struk i donji dio osiguravaju savršeno pristajanje, što doprinosi glamuru ovih gaćica. Ne smijete propustiti preslatku mašnicu s prednje strane koja gaćicama daje dašak ženstvenosti i čini ih još poželjnijima. Međunožno podstavljeno pamukom jamči higijenu i udobnost tijekom cijelog dana. Dostupne u kompletu od 2 komada, ove su gaćice utjelovljenje stila i funkcije.

Doživite savršenu kombinaciju luksuza, udobnosti i stila s ovim gaćicama na navlačenje visokog struka iz kolekcije Sienne by Confidence Lingerie. Oni nisu samo donje rublje, oni su doživljaj, dokaz da možete imati sve – udobnost, stil i luksuz!

Materijal

  • Mikrovlakna 73% poliamid, 14% elastan, 13% poliester. Boje u prahu i parma mikrofibra 45% poliamid, 45% poliester, 10% elastan

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Zatezajuće gaćice za plus size s visokim strukom i luksuznim vezom.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

« Poprzedni Gaćice s uzicom za punije

Gaćice s uzicom za punije

» Następny Zatezajuće tange gaćice na trbuhu Eldar Vena

Zatezajuće tange gaćice na trbuhu Eldar Vena